✓ Exclusieve distribiteur van Diener

  ✓ Microscopisch bewerken van oppervlaktes

  ✓ Specialist in plasma behandelingen

  Verbindingstechnieken met plasma

  Plasmabehandeling is een van de meest effectieve verbindingstechnieken om toe te passen, vandaar dat deze behandeling in uiteenlopende industrieën wordt gebruikt. Door middel van plasma- oftewel oppervlaktebehandeling, worden hechtingsproblemen opgelost en daardoor wordt materiaalverbinding eenvoudiger gemaakt. De behandeling is onmisbaar voor onder meer de auto-, lucht- en ruimtevaart- en medische industrie. Op basis van uw specifieke toepassing, geeft Sinvacon te Gavere u graag advies bij uw keuze en het gebruik van onze plasmasystemen. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om processen met deze systemen uit te besteden.

  Verbindingstechnieken en toepassingen met plasmabehandeling

  Met plasmabewerking wordt een oppervlakte gereinigd of geactiveerd, zodat materiaalverbinding mogelijk wordt gemaakt. Om die reden is deze bewerking zeer geschikt voor 3D-verbindingstechnieken, maar ook in bijvoorbeeld sectoren als de voedings- en medische industrie is het een veelgebruikte toepassing. Bij SINVACON in Gavere bieden we systemen aan met lagedruk en atmosferisch plasma die gebruikt worden voor de voorbehandeling. De systemen dienen voor drie verschillende soorten voorbehandeling om verbindingstechnieken en dus materiaalverbinding te kunnen verbeteren:

  • Reinigen en ontvetten
  • Chemische voorbehandeling
  • Mechanische voorbehandeling

  Behalve dat plasmatechnologieën gebruikt worden in veel verschillende industrieën, hebben deze ook het voordeel dat ze zeer milieuvriendelijk zijn en u hiermee niet te maken heeft met chemische bijproducten of afval. Bovendien is een plasmabehandeling een heel kostenefficiënte oplossing. Daarnaast is coaten en etsen ook heel goed mogelijk met plasma om een kwalitatieve materiaalverbinding te bewerkstelligen.

  Koop of huur onze plasmasystemen

  Bent u geïnteresseerd in een plasmasysteem of wilt u meer weten over plasmabehandeling voor uw toepassing? Wij geven u graag meer informatie. Daarnaast kunt u een demonstratie van uw product door ons laten geven. U neemt contact met ons op door te bellen naar +32(0)478 54 69 68 of door het contactformulier in te vullen.